• Nyheder fra branchen
  • Forum og podcasts og lyd, deltag i debatten, find en podcast her, eller find en producent her til din næste podcast.
  • BETA - sitet er i test - kommentarer kan sendes til henrik@podcasts.dk, tlf. 27 82 56 18
  • Du er meget velkommen til at skrive i podcast forum, fx en nyhed, et indlæg om hvad du har lyttet til eller at at lægge et link ind i vores linksektionfx til en guide. Du kan skrive efter registrering her
DIPLOMUDDANNELSE: PODCAST FOR PROFESSIONELLE

DIPLOMUDDANNELSE: PODCAST FOR PROFESSIONELLE

Kursuslin
https://www.rakkerpak.nu/kurser-og-oplaeg/podcast-for-professionelle/
Adresse
København og Struer
Kontaktinformation
dortepalle@rakkerpak.nu
Bliv superbruger i podcast. Dette kursus giver dig redskaber og viden til at arbejde professionelt med podcast både praktisk og strategisk. Du bliver undervist af to af Danmarks dygtigste podcastfolk, Dorte Palle og Tor Arnbjørn.

DERFOR SKAL DU TAGE KURSET
Kurset er for dig, der gerne vil have det store kørekort i podcast. Du får både viden om hvordan podcast produktion konkret foregår og hvordan man udgiver en podcast.
Derudover bliver du udstyret med redskaberne til at forstå podcastmarkedet og hvordan mediet kan bruges som strategisk kommunikation.
Når du er færdig med kurset, har du både et koncept, en færdigproduceret podcast, en markedsførings- og udgivelsesplan og en professionel værktøjskasse til at arbejde videre med mediet.
Du behøver ikke have produceret podcasts før, men du skal have kendskab til podcast-mediet som bruger og erfaring med at fortælle og formidle i andre medier er en fordel.
Modulet er helt up to date med alle de nye...
You do not have permission to view the full content of this resource. Log in or register now.
Top